Workshop Schedule

Day 1

9:00–10:00 Registration—Sales Area Open
10:00–11:15 General Session I  2020 Vision—Seeing Correctly  Evangelist Pigott
11:15–11:30 Break (15 minutes) Sales Area Open

Workshop I

11:30–12:00

Track 1

Seeing Potential

Communicating

Evangelist Pigott

Track 2

Do You See Me?

The Individual

Mrs. Gilbey

Track 3

Looking Beyond Ourselves

Preparing Students for Ministry

Mr. Logan

12:00–1:30 Lunch (90 minutes) Sales Area Open
1:30–2:30 General Session II  2020 Vision—Correcting Spiritual Astigmatism  Evangelist Watkins
2:30–2:45 Break (15 minutes) Sales Area Open

Workshop II

2:45–3:15

Track 1

Vision to Grow

Life Begets Life

Mr. Gilbey

Track 2

Seeing the Path Ahead

Pushing Forward

Evangelist Watkins

Track 3

The Vision Center

Building Teamwork

Mrs. Gilbey

3:15–3:30 Break (15 minutes) Sales Area Open

Workshop III

3:30–4:00

Track 1

Seeing in High Definition

What Others Must See in Our Leadership

Evangelist Watkins

Track 2

Focus on Gratitude

Heartbeat of Your Learning Center

Mr. Gilbey

Track 3

Expanded Sight

Music in the Learning Center

Mr. Lystlund

4:00–4:15 Break (15 minutes) Sales Area Open
4:15–5:00 General Session III  2020 Vision—Believing Is Seeing  Evangelist Pigott
5:00–7:00 Dinner
7:00–8:30 50th Anniversary Celebration  2020 Vision—Stay Focused  Evangelist Pigott

Day 2

8:30–9:00 Coffee with Pastors
9:00–10:00 General Session IV  2020 Vision—A Fresh Perspective  Evangelist Pigott
10:00–10:15 Break (15 minutes) Sales Area Open

Workshop IV

10:15–10:45

Track 1

B.O.L.D. Vision

Leadership Development

Evangelist Watkins

Track 2

Vision with a Purpose

Going the Extra Mile

Mr. Gilbey

Track 3

Blind Spots

School and Student Achievement

Mrs. Gilbey

10:45–11:00 Break (15 minutes) Sales Area Open

Workshop V

11:00–11:30

Track 1

Hindsight Is 20/20

Battles Won

Mr. Gilbey

Track 2

Looking to the Future

Seeing Beyond—Student Programs

Evangelist Pigott

Track 3

Maximizing Your Vision

Ladies' Session: Traveling Light

Mrs. Gilbey

11:30–1:00 Lunch (90 minutes) Last Opportunity for Sales Area
1:00–1:45 General Session V  2020 Vision—A Fresh Look  Evangelist Pigott and Evangelist Watkins 
1:45–2:00 Break (15 minutes)

Workshop VI

2:00–2:30

Track 1

His Vision

The Importance of the Gospel

Evangelist Pigott

Track 2

Refocused

Burnout to Burning

Evangelist Watkins

Track 3

Catch the Vision

How to Motivate

Mr. Logan

2:30–2:45 Break (15 minutes)
2:45–3:00 Reflections  Mr. and Mrs. Gilbey
3:00–3:30 General Session VI  2020 Vision—What Do You See?  Mr. Gilbey